Wie ben ik?

Allereerst zal ik me even voorstellen: Ik ben Petra Oudshoorn, geboren en getogen in Vinkeveen.  Door een aantal persoonlijke omstandigheden heb ik ondervonden dat het leven te kort is om er niet uit te halen wat erin zit en dat je je dromen waar kunt maken! Ik ben werkzaam geweest bij de leukste werkgever van Nederland waar fotograferen een van mijn verantwoordelijkheden was. Denk hierbij aan evenementen en brochures. Ik wilde daar meer met fotografie doen maar dat was niet mogelijk en mede hierom ben ik in januari 2015 voor mezelf begonnen en mijn specialisatie is afscheidsfotografie geworden. Maar ik wil zo’n beetje alles doen wat ik leuk vind en energie van krijg.

Door de Hersenstichting word ik geregeld gevraagd voor bijzondere opdrachten. 

Fotografie is altijd mijn hobby geweest en ik heb er dan ook voor gekozen om te gaan studeren voor vakfotograaf. Ik ben in 2011 begonnen op de fotovakschool in Apeldoorn. Mijn toenmalige vriend had ik toen net verloren aan alvleesklierkanker en ik wilde iets gaan doen wat mijn volledige interesse heeft en waarin ik een uitlaatklep voor mijn verdriet kon vinden. In juli 2013 heb ik mijn diploma behaald.

Ik heb mijn specialisatie afscheidsfotografie afgerond. Een tak van fotografie die erg goed bij past en ik het een eer vind om voor mensen in hun diepe verdriet een mooie reportage te maken waar ze de rest van hun leven troost en herinneringen uit kunnen halen.

Fotografie betekent voor mij vrijheid, ik ga er volledig in op. Ik ben een mensenmens en ik vind het heerlijk om met ‘gewone’ mensen maar ook met modellen tot een mooi resultaat te komen. Of je nu kiest voor een rustige reportage of een uitbundige alles is in principe mogelijk. En gaat je voorkeur uit naar een glamoureuze reportage dan kan ik zorgen voor een professioneel visagist.  Wees jezelf voor de camera, doe lekker gek voor mijn part, niets moet, alles mag! We maken er samen een gezellige tijd van met een goed resultaat. Ik beschik over een eigen studio in Nieuwersluis, maar ik werk ook graag buiten, afhankelijk van het altijd wispelturige Hollandse weer… Wat je wensen ook zijn, maak ze me kenbaar en samen maken we er een succes van!

 

E-Mail : petra@poufotografie.nl