Trouwreportage, loveshoot

Jullie gaan trouwen en komen op mijn site kijken of ik iets voor jullie kan doen. DANK JE WEL DAARVOOR!!

Een bruiloft is precies hetgeen ik van hou…, liefde, blijdschap, geluk en emotie, wat wil een mens nog meer…?

Neem op je gemak een kijkje op mijn site, bekijk mijn foto’s, lees hoe ik werk, en ontdek wat het jullie zou kosten als je mij inhuurt als fotograaf. Geeft dit alles je vertrouwen in mij, neem dan contact met mij op voor een eerste kennismaking.

(Klik op de foto’s voor een grotere afbeelding!).

Werkwijze trouwreportage

Van tevoren:

Als jullie contact met mij opgenomen hebben nodig ik jullie uit voor een kennismaking in mijn studio. Natuurlijk met koffie en iets lekkers.  Ik neem met jullie de grote dag door en hoor graag jullie wensen omtrent de fotografie.  Aan de hand van deze  gegevens maak ik een op maat gemaakt offerte voor jullie. Globaal staan mijn prijzen verderop deze site, maar een officieel eindbedrag is uiteraard van meerdere factoren afhankelijk.

Verder vind ik het erg belangrijk dat we een klik met elkaar hebben, met de camera tussen ons in. Per slot van rekening maak ik jullie mooiste en belangrijkste dag mee, dus moeten we elkaar wel op ons gemak voelen bij elkaar, toch?? Om te beginnen zou ik jullie graag willen uitnodigen voor het maken van een love-shoot op locatie. Aan het strand, bij een kasteel in een park, het maakt mij niet uit waar we dit doen, maar ik wil gewoon kijken of alles voor beide partijen naar wens verloopt.

Wat kost het je en wat hou je eraan over? Sowieso krijgen jullie 5 bewerkte en uitgewerkte foto’s van deze sessie. Als jullie mij de opdracht geven voor het fotograferen van de bruiloft, in welke optie dan ook, dan is deze loveshoot gratis. Geven jullie de opdracht een iemand anders dan kost deze shoot jullie € 125.–, inclusief BTW.

De grote dag:

Op deze dag ben ik met mijn assistent ruimschoots op de afgesproken tijd op de afgesproken plaats. Ik fotografeer digitaal met meerdere lenzen en camera’s. Als ik bijv. voor 6 uur ben ingepland, maar mocht je op de dag zelf besluiten dat je me langer nodig hebt, dan kan dat. Ik vraag dan wel € 85.–per extra uur, incl. BTW.

Hieronder staat een aantal pakketten waar jullie o.a. uit kunnen kiezen. Zijn hieromheen nog andere specifieke wensen of vragen, dan wil ik altijd met jullie meedenken voor een op maat gemaakte offerte.

Pakket 1:

– 30 x 20 cm. uniek linnen trouwalbum
– 40 full size foto’s in het album

– jullie eigen selectie in het boek
– 6 uur fotografie op de trouwdag

Prijs: € 950.–

Pakket 2:
– 30 x 30 cm. linnen/leren trouwalbum, inclusief luxe bewaarbox.

– 60 foto’s in het album
– jullie eigen selectie in het boek
– een uniek albumdesign met grote foto’s
– 8 uur fotografie op de trouwdag

 Prijs: € 1.250.–.

Pakket 3:
– 30 x 45 cm. linnen/leren trouwalbum, inclusief luxe bewaarbox.
– 80 foto’s in het album
– jullie eigen selectie in het boek
– een uniek albumdesign met grote foto’s
– 10 uur fotografie op de trouwdag

Prijs: € 1.550.–.