Bedrijfsreportages

 

Iedere ondernemer is gepassioneerd over zijn eigen bedrijf.  Of je nu handel drijft, een vak beoefent, kennis overdraagt of een dienst verleent; je doet dat waar je het beste in bent en waar je voldoening uit haalt. Dat is belangrijk.

Natuurlijk wil je als ondernemer altijd meer klanten en meer omzet. Maar je wilt ook je passie voor je vak duidelijk maken. Laten zien wat jij met jouw onderneming tot stand kunt brengen.

Dat alles is terug te zien in een bedrijfsreportage. Foto’s voor je website, brochure, jaarverslag, Facebook, tijdschriftartikel, interview. Ik kan dit allemaal voor je verzorgen.

Een van de mogelijkheden is een beeldverslag maken van jou en jouw bedrijf.  Ook kunnen we gelijk een serie maken van jouzelf in verschillende settings, met variatie in kleding, zodat je mooie afwisselende foto’s hebt die je kunt gebruiken voor je website, tijdschriftartikel, brochure, noem maar op. De foto’s krijg je in hoge en lage resolutie toegestuurd en het gebruik ervan is onbeperkt.

Na de shoot maak ik een selectie en krijg je deze in grootformaat gestuurd via ‘WeTransfer’.  Vanzelfsprekend zijn deze foto’s vrij voor elk gewenst gebruik.

Voor een bedrijfsreportage breng ik het aantal uren in rekening dat ik daadwerkelijk in het bedrijf aanwezig ben. Want in een kleine garage ben ik nou eenmaal sneller klaar dan in het magazijn van een grote supermarkt…

Mijn uurtarief bedraagt € 75.– exclusief BTW en reiskosten. Hiervoor hanteer ik een tarief van € 0,40 per km.

(Klik op de foto’s voor een grotere afbeelding!)