Zwangerschapsshoot

(klik op de foto’s voor een grotere afbeelding!)

Van harte gefeliciteerd, jullie zijn zwanger!! Wil je een mooie herinnering aan je zwangerschap laat dan een zwangerschapsfotosessie van jezelf maken. Een zwangerschapsshoot kan alleen of samen met je partner en/of kind(eren). Heb je zelf een leuk idee voor de fotoshoot, aarzel dan niet en kom ermee. Ik maak ook geboortekaartjes, vraag naar de mogelijkheden.

Ik doe deze shoot het liefst als je tussen de 32 en 36 weken zwanger bent, je buik is dan namelijk op zijn mooist.

In de studio is bijna alles mogelijk, maar de zwangerschapsfoto’s kunnen ook buiten gemaakt worden of in je eigen huis, bijvoorbeeld in de babykamer. Zwangerschapsfotografie hoeft dus niet in de studio, maar dit is wel aan te bevelen. Het is verstandig om voor de fotoshoot niet al te strakke kleding te dragen. Denk daarbij ook aan je lingerie. Dit voorkomt ‘lelijke’ striemen op je huid. Neem daarnaast wat elastische kleding mee en bijvoorbeeld een blouse die je los kunt dragen. Ook een lichte en donkere broek die je zonder al teveel plooien tot onder je buik kunt schuiven is erg handig.

Zoek zelf even op internet naar poses die je leuk vindt, stuur mij eventueel wat voorbeeldjes als je die hebt. Daarnaast is het leuk om attributen mee te nemen die bij de baby horen, zoals bijvoorbeeld een rompertje, schoentjes of een badeend.

Het is belangrijk dat  jij je op je gemak voelt tijdens de fotoshoot. Samen komen we geheid tot prachtige resultaten!

Na de fotoshoot maak ik een selectie die je in grootformaat gestuurd krijgt via ‘WeTransfer’.

De shoot duurt ongeveer 1 uur en de kosten hiervoor bedragen € 95.—.

Klik op een foto om deze te vergroten.

Kom je na je bevalling bij me terug om je baby te laten zien/fotograferen, dan krijg je 25% korting op de babyshoot. Daar betaal je dus  € 71,25 voor.

Klik op een foto om deze te vergroten.