Vriendinnen / vrijgezellendag

 

POU Fotografie biedt leuke en laagdrempelige fotoshoots voor vrijgezellenfeesten. Het is het juiste adres voor een absolute topmiddag!

Verras al je vriendinnen met onze vrijgezellenfeestjes in onze fotostudio!  Wij garanderen je dat jouw vrijgezellendag slaagt.

We beginnen de sessie met thee/koffie en iets lekkers, daarna volgt de fotoshoot die maximaal 4 uur zal duren, uitgaande van zeven personen.  Minder personen = automatisch minder tijd!

We gaan foto’s maken van de hele groep van vriendinnen maar er zullen ook foto’s gemaakt worden per individu. We preferen foto’s waar je als jezelf opstaat. Je hoeft dus niets te doen waar jij je niet goed bij voelt.

Tussen de fotoshoots door is er gelegenheid om een borrelhapje en een drankje te nuttigen. Nadat iedereen als individu is gefotografeerd gaan we over op de grote groepsfotoshoot. Deze groepsfoto zullen we maken in verschillende poses.

Na de fotoshoot maak ik een selectie die je in grootformaat wordt toegestuurd via ‘WeTransfer’.

De kosten hiervoor bedragen € 50.– per persoon voor een shoot van twee personen. Prijs voor meer dan twee personen wordt in overleg bepaald.

Visagie (haar en make-up) kan ik ook regelen tegen een meerprijs van € 30.– per persoon.