Professionele profielfoto

Kosten voor deze profielfoto-sessie : € 49,50

Inbegrepen:

  • Opname studio in Nieuwersluis
  • Rustige en persoonlijke aanpak wat een garantie is voor een spontane, zakelijke foto.
  • Vooraf: tips en kledingadvies
  • Vrije keuze van 1 beeld uit selectie van beelden
  • Gekozen beeld wordt nabewerkt, echter zonder extreme Photoshop, en geleverd in kleur en zwart/wit
  • Levering via email, na betaling van factuur
  • Formaat beeld geschikt voor onmiddellijk gebruik op social mediaprofielen

Wanneer je goed wilt overkomen op je LinkedIn of Facebook pagina dan is een goede profielfoto erg belangrijk. Of je nu als bedrijf herkenbaar wilt zijn naar je klanten of wil je  een persoonlijke uitstraling creëren op jouw website? Dan mag een goede profielfoto ook zeker niet ontbreken!

Elke dinsdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur houd ik mijn agenda vrij voor het maken profielfotoshoots. Je kunt je dan inschrijven voor een korte profielfotoshoot in mijn studio te Nieuwersluis.
Tijdens deze shoot van maximaal 25 minuten, bespreken we eerst waar jouw profielfoto voor gebruikt gaat worden en wat je met jouw foto van jezelf wil laten zien. Vooraf maak je een keuze uit een lichte- of een donkere achtergrond.
Binnen 3 werkdagen na de shoot ontvang je een pdf-document met een kleine selectie van de mooiste  beelden. Hieruit mag je 1 beeld uitzoeken. Dit beeld wordt vervolgens bewerkt en je krijgt deze foto, zowel in kleur als in zwart/wit. Ik lever het beeld in het juiste formaat aan zodat je het zo kunt uploaden naar jouw social mediaprofielen .

Reserveren is noodzakelijk, dit kan telefonisch via 06-51056645 of per mail: petra@poufotografie.nl

Klik op de foto’s voor een grotere afbeelding!

Zakelijk

Excentriek